Huidirritaties en roodheden

Een gevoelige huid kan erfelijk zijn maar is meestal een gevolg van omgevingsfactoren, verkeerde cosmetica, medicijnen. Een gevoelige huid is een huid uit balans. Dit merk je aan huidirritaties, rode vlekken, een trekkerig of prikkelend gevoel, uitslag en/of jeuk.

De gevoelige huid kan zeer makkelijk geïrriteerd raken. Typische reacties zijn: jeukbranderig gevoel en roodheid. Na een wasbeurt voelt de huid droog aan en jeukt het op bepaalde gedeelten. Tegen de middag zijn er schilferachtige plekjes en kan er roodheid voorkomen. Puistjes komen nu en dan voor. Dit huidtype kweek je vaak zelf door nagenoeg geen huidverzorging te gebruiken.

Een huidirritatie of jeukende huid is erg vervelend. Het ontstaat plotseling en kan lijken op een allergische reactie

Bij een huidirritatie is de huid rood en gevoelig en op sommige plaatsen licht schilferig. In de winter ontstaat een huidirritatie sneller omdat zweet- en talgklieren minder actief zijn.

Bij gure weersomstandigheden, of een verkeerde huidverzorgingsroutine kan de huid snel geïrriteerd raken en kunnen er schrale of rode vlekken ontstaan. Vooral de wangen kunnen ruw aanvoelen.

Het is belangrijk om de gevoelige of geïrriteerd huid dan extra te ondersteunen met een crème die de huid beschermt, hydrateert en verzacht.

Behandelingsvoorstellen

CHRONOS
Alternatief voor hyaluronic fillers zonder naalden.

THAVMA
Botox-achtig effect tegen fijne expressielijntjes.

Direct zichtbaar voor wie naar een feestje wil.

Huidanalyse op basis van jouw DNA profiel met verzorgings- en behandelingstips.

Handel gericht en preventief zonder geldverspilling aan producten die niet geschikt zijn voor jouw huid

Semi-permanente Fond de Teint die je huid voorziet van een lichte tot matige dekking om je vlekjesroodhedenpigment vlekken en donkere oogcirkels te verbergen. Geschikt voor elk huidtype, direct een egalere teint.

 

Hydra Oxygen: diepe reiniging, peeling, toevoeging van zuurstof & actieve werkstoffen zorgen ervoor dat je huid een energie boost krijgt.

Non-invasie Led Therapie om een huidprobleem aan te pakken of ter intensivering van een kuur, unieke NASA-ontwikkeling. Tijdens de behandeling kan je aan de Beauty Bar genieten van een tasje koffie, een boekje, je tablet of gsm.

​Microdermabrasiefruitzuur peeling en zuurstofbehandeling in één. Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed naar de huidweefsels wordt gebracht.

Hydra Mesotherapie = 8000 gezichtsmaskers. Deze behandeling geeft een sterk opvullend effect.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lonzyne DF apparaat. Dit apparaat zorgt voor een betere opname van de werkstoffen door geluidsgolven en elektrische stroom.

Afhankelijk van jouw huidkenmerken wordt jou een passende gezichtsverzorging aangeboden.

De behandeling omvat een complete reiniging, peeling, serum, masker, oogverzorging en dagverzorging.

Uitgebreid met een hoofd-, gelaat-, nek- en schoudermassage.

Doet spanning en stress vergeten en leidt tot een zichtbaar frisser huidbeeld.

Bijhorende producten: