Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening die gekenmerkt wordt door roodheid in het gelaat (vooral wangen en neus), al dan niet in combinatie met puistjes.

Rosacea is een chronische, niet besmettelijke aandoening van voornamelijk de gezichtshuid en kenmerkt zich door opvlammingen en terugvallen.

De belangrijkste kenmerken van rosacea zijn roodheid (rosacea betekent letterlijk ‘rood als een roos’), kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose), bultjes en puistjes, maar zonder comedonen. De typisch aangetaste zone is het centrale gedeelte van het gezicht: neus, wangen, voorhoofd en kin.

Wat de oorzaak is? Dat is niet bekend. Wel weten we dat factoren als warmte, zon, bepaalde voedingsmiddelen (alcohol, sterk gekruid eten,…), verkeerde cosmetica en bepaalde geneesmiddelen, het probleem kunnen verergeren.

Een rosacea huid is zeer gevoelig en vraagt dus om een milde aanpak. Rosacea is meestal niet te genezen, maar kan mits de juiste gelaatsverzorgingen en producten onder controle worden gehouden.

Behandelingsvoorstellen

Hierbij wordt een sterke peeling gebruikt waarbij de acné bacterie vernietigd en de talgproductie verminderd wordt.

De Soft Laser voor het verminderen van:

  • gesprongen adertjes
  • spinea
  • couperose

De Cryopen voor het verminderen van:

  • ouderdomsvlekjes
  • hyperpigmentatie door zonbeschadiging
  • kleine bloedblaasjes
  • huidbultjes

Coagulatie voor het verwijderen van:

  • onregelmatigheden zoals fibromen (steelwratjes)
  • gerstekorrels
  • verwijde haarvaatjes

CHRONOS
Alternatief voor hyaluronic fillers zonder naalden.

THAVMA
Botox-achtig effect tegen fijne expressielijntjes.

Direct zichtbaar voor wie naar een feestje wil.

Semi-permanente Fond de Teint die je huid voorziet van een lichte tot matige dekking om je vlekjesroodhedenpigment vlekken en donkere oogcirkels te verbergen. Geschikt voor elk huidtype, direct een egalere teint.

 

Hydra Oxygen: diepe reiniging, peeling, toevoeging van zuurstof & actieve werkstoffen zorgen ervoor dat je huid een energie boost krijgt.

Manuele gelaatsverzorging met lactaatzuur en alginaat masker. Huidvernieuwend voor alle huidtypes. Ook tegen acne, kleine littekentjes.

Non-invasie Led Therapie om een huidprobleem aan te pakken of ter intensivering van een kuur, unieke NASA-ontwikkeling. Tijdens de behandeling kan je aan de Beauty Bar genieten van een tasje koffie, een boekje, je tablet of gsm.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lonzyne DF apparaat. Dit apparaat zorgt voor een betere opname van de werkstoffen door geluidsgolven en elektrische stroom.

Afhankelijk van jouw huidkenmerken wordt jou een passende gezichtsverzorging aangeboden.

De behandeling omvat een complete reiniging, peeling, serum, masker, oogverzorging en dagverzorging.

Uitgebreid met een hoofd-, gelaat-, nek- en schoudermassage.

Doet spanning en stress vergeten en leidt tot een zichtbaar frisser huidbeeld.

Bijhorende producten: