Zonbeschadigd

Vroeger ook te veel in de zon gelegen? Stom, maar we wisten niet beter. Helaas heeft je huid hierdoor een flinke opdonder gehad, met als gevolg een droge, soms wat schilferige en zelfs onrustige huid.

Het is geen geheim meer dat veel zon schadelijk is voor je huidUV-straling veroorzaakt vroegtijdige verouderingmeer rimpels en verhoogd risico op huidkankerVroegtijdige huidveroudering door overmatige blootstelling aan de zon kan dus voorkomen worden! Dagelijks smeren mét een UVA en UVB filter is geen overbodige luxe meer! Want als het bruin verdwijnt, blijven enkel de beschadigingen over.

Vroeger ook te veel in de zon gelegen? Helaas heeft je huid hierdoor een flinke opdonder gehad, met als gevolg een droge, soms wat schilferige en zelfs onrustige huid.

Nu je twintig jaar later in de spiegel kijkt zie je waarschijnlijk een doffe huid door de opeenstapeling van dode huidcellen, en ook een aantal nare pigmentvlekken.

Gelukkig is hier veel aan te verbeteren. Van stoffen als vitamine C en vitamine A zuur is in wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat ze echt werken tegen bestaande zonbeschadiging.

Barrière herstellende en kalmerende stoffen als niacinamide en bètaglucaan maken je huid weer sterk en stralend.

Ook vochtvasthoudende stoffen als collageen en hyaluronzuur zijn een goede keuze.

Vraag naar mijn oplossingen. Ik help je graag!


Zie afbeelding hieronder : Dit doet zon met je huid!
Vrachtwagenchauffeur ontwikkelt huidschade na 28 jaar op de weg te hebben gereden.

De man heeft hierdoor een eenzijdige zonbeschadiging opgelopen aan de kant waar de UV straling door de ruit op zijn gezicht schijnt.

UVA-stralen dringen door vensterglas en dringen diep door in de huid. Chronische UVA blootstelling leidt tot verdikking van de bovenste huidlagen. De elasticiteit en het collageen van de huid worden door UVA vernietigd. Je DNA wordt sterk beschadigd.

Behandelingsvoorstellen

Cryo-carboxytherapie: een koude CO2 straal onder hoge druk zorgt voor een gladde, gelifte huid, rimpels worden opgevuld.

Hydra Glow: diepe reiniging, peeling, toevoeging van zuurstof & actieve werkstoffen, spierstimulatie & RF. Hierdoor krijg je een diepere werking van ingrediënten en activatie van de fibroblasten ter bevordering van de bloedsomloop en het lymfestelsel. Deze behandeling werkt ontgiftend en anti-aging.

Needling = sterke stimulatie van eigen huidherstel voor huidvernieuwing en -verbetering Deze behandeling heeft een sterk anti-aging effect en is effectief tegen huidverslapping . ​

Hydra Mesotherapie = 8000 gezichtsmaskers. Deze behandeling geeft een sterk opvullend effect.

Een veilige en pijnloze combinatie van niet-invasieve lasertechnologie en koolstof voor een diepe zuiveringsproces en egale huidstructuur. Huidverbetering van binnen naar buiten met snel resultaat.

CHRONOS
Alternatief voor hyaluronic fillers zonder naalden.

THAVMA
Botox-achtig effect tegen fijne expressielijntjes.

Direct zichtbaar voor wie naar een feestje wil.

Een natuurlijke facelift zonder risico’s, zonder schade, zonder herstelperiode, zonder injecties.

​Microdermabrasiefruitzuur peeling en zuurstofbehandeling in één. Bohr-effect waardoor zuurstofrijk bloed naar de huidweefsels wordt gebracht.

Hydra Mesotherapie = 8000 gezichtsmaskers. Deze behandeling geeft een sterk opvullend effect.

Hierbij wordt een sterke peeling gebruikt waarbij de opperste huidlaag lichtjes verwijderd wordt, waardoor je een geheel nieuwe aanmaak van cellen krijgt.

Alle huidtypes, vanaf 35 jaar.

De Soft Laser voor het verminderen van

  • verwijde haarvaatjes
  • couperose

Coagulatie voor het verwijderen van onregelmatigheden zoals steelwratjes, gerstekorrels, kleine haarvaatjes, ouderdomvlekjes, …

Afhankelijk van jouw huidkenmerken wordt jou een passende gezichtsverzorging aangeboden.

De behandeling omvat een complete reiniging, peeling, serum, masker, oogverzorging en dagverzorging.

Uitgebreid met een hoofd-, gelaat-, nek- en schoudermassage.

Doet spanning en stress vergeten en leidt tot een zichtbaar frisser huidbeeld.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lonzyne DF apparaat. Dit apparaat zorgt voor een betere opname van de werkstoffen door geluidsgolven en elektrische stroom.

Bijhorende producten: