ebook rosacea

E-magazine Rosacea Een Chronische Huidaandoening

e zal merken dat je in het begin een rode blos of blos van het middelste deel van je gezicht vertoont. Dat kan gebeuren na blootstelling aan de zon of na het eten van gekruid voedsel of het drinken van alcoholische dranken enz. Maar langzaam zal deze blos permanent worden en zal je gezicht er altijd rood uitzien in het midden. Langzaam kan de kleur zich verspreiden naar andere delen van het gezicht en kunnen zich acne-achtige papels vormen.

Geen enkel lichaam kent de oorzaak van rosacea. Ook is niet bekend wie mogelijk vatbaar is voor rosacea. Er wordt gedacht dat het een ziekte is van de bloedvaten van het gezicht. Wanneer het zich verder ontwikkelt, zie je mogelijk rode aderen zoals spataderen op uw gezicht. De meeste mannen ontwikkelen een rode grote (soms bloemkoolachtige) neus.

Je ogen kunnen betrokken raken als je geen roseasea-behandeling krijgt. voelen je ogen korrelig aan, raadpleeg dan onmiddellijke je arts. Zoals eerder vermeld, kunnen mannen heel slecht uitziende rode grote neuzen ontwikkelen die een operatie nodig hebben om de vorm te corrigeren.

Als je merkt dat je gemakkelijk rode kleur krijgt op je gezicht, kijk dan of het permanent wordt. Raadpleeg onmiddellijk je arts als dit het geval is en breng uw rosacea onder controle.

Wil je meer weten over rosacea? Download gratis mijn e-magazine “Rosacea, een chronisch huidprobleem”.

Download je E-Book

[activecampaign form=5]