Over Nikki Beauté
Je huid ... luister naar haar verhaal ... Ze laat je weten hoe het met je gaat.
Je DNA ... luister naar je genen ... want je huid in uniek.

Aangename kennismaking! Ik ben Véronique De Zutter, maar iedereen noemt mij eigenlijk Nikki. Ruim 15 jaar een allround gediplomeerde schoonheidsspecialistenagelstyliste en visagiste.

Na mijn bachelor diploma ben ik toch mijn dromen achterna gegaan. Ik heb mij herschoold en startte met Nikki Beauté op 6 december 2006. Mijn eigen beautysalon als Sinterklaas cadeau.

Hoe het allemaal begon? Ik neem je mee in mijn verhaal…

Wat is leven met een huidprobleemVerschrikkelijk, je voelt je waardeloos, je kunt jezelf niet in de spiegel bekijken. Je hebt een groot gebrek aan zelfvertrouwen. Je wilt knap zijn, net zoals dat die anderen. Heb je alle lotions, zalven en crèmes geprobeerd? Denk dat je niets tegen te doen is? Ik ken dat gevoel

Op mijn 14e kreeg ik vreselijke acne. Mijn vader zei dat het genetisch was, omdat hij het had gehad en het wel weg zou gaan. Hij meende het goed maar het is als tiener – reeds worstelend met hormonen, gevoelens, fysieke veranderingen – niet plezant. Die ‘uitslag’ heeft zo mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen vernietigd dat ik mij thuis opsloot en met niemand wilde praten…

Ik heb toen alles geprobeerd en ik bedoel werkelijk alles, van gezond eten tot antibiotica, van zeer agressieve (pure alcohol met totale uitdroging en schilfers tot gevolg) tot natuurlijke behandelingen, alle mogelijke therapieën – en niets werkte. Hoe meer ik probeerde om er vanaf te komen, hoe slechter het werd.

Zeer wanhopig om er iets aan te doen, probeerde ik nog meer … alles tevergeefs. Toen is mijn passie voor de huid aangewakkerd: ik ben zelf op zoektocht gegaan. Nieuwsgierig en leergierig als ik was, heb ik mij verdiept in de cosmetica mythes. Geen wonder dat mijn huid niet beterde met alles wat je terug vindt in de ingrediëntenlijstMijn missie: ik moet en zal voorkomen dat anderen ook alleen met hun huidaandoening moeten worstelen. Ook het geven van de juiste informatie is essentieel!

En inderdaad, sommige mensen zijn genetisch meer gezegend dan anderen, maar met de juiste begeleiding, met ingrediënten die écht helpen en een consequente verzorgingsroutine, bereik jij zeker de beste huid van je leven!

Ondertussen deelt mijn dochter, Amber, dezelfde passie: jou – mét of zonder huidproblemen – op weg helpen naar een passende huidverzorging en streven naar de beste versie van jezelf.

Nikki Beauté is continu in beweging. Regelmatig volgen wij masterclasses en specialisaties om up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten: Dermatologie voor schoonheidsspecialisten, Obagi Medical for Professionals, Environ Skincoach, …

Hier zijn wij nu: een eigen huidverbeteringspraktijk voor resultaat. En daar ben jij nu, op de website van onze praktijk: op weg naar de beste huid van je leven!

Huidverbetering is jouw huid in een betere conditie brengen. De behandelingen zijn gericht op het herstellen en verbeteren van de kwaliteit van de huid. De werking van huidverbetering vindt dieper in de huid plaats waardoor natuurlijke huidprocessen positief worden beïnvloed. De effecten van deze behandelingen zijn een mooiegezonde en stralende huid met een jeugdige uitstraling tot gevolg. De beste huid op elke leeftijd dus.

Verder aangespoord door de zoektocht naar de juiste en beste verzorgingsproducten creëerde ik mijn eigen productenlijn “Deep Silk”. Hoog gedoseerde actieve ingrediënten die tot diep in de huidlagen indringen en de huid met zijde beschermen…

Aarzel niet ons te contacteren. We helpen je graag.

Lieve groeten,

Nikki & Amber